top of page

בולונז טופו

מי מספר לכם שצמחונים/טבעונים/מפחיתנים

יכולים לאכול הכל בעצם…. כן, גם בולונז מטופו…טעים, בריא, מזין, פצצת חלבון…קל.


בולונז טופו-


קוביית טופו טעם טבעי מרקם קשה יבשה מנוזלים (למעוך אותה עם נייר סופג)-מפורר בידיים דק .

גזר אחד מגורר דק

כרישה/בצל, שני ענפי סלרי (כולל עלים)- קצוצים דק או טחונים דק במעבד מזון.

כף גדושה מאוד פפריקה מתוקה

רבע כפית אגוז מוסקט טחון

כוס מחית עגבניות

כף גדושה רסק עגבניות איכותי

המלצה-רבע כוס יין אדום ואם לא אז רבע כוס מים.

מלח, פלפל.


אופן הכנה-


במחבת עם שמן זית מטגנים את הירקות עד ריכוך (כמה דקות תוך כדי ערבוב)

מוסיפים את הטופו וצורבים הכל ביחד ( תוך כדי ערבוב למשך שתיים שלוש דקות)


מוסיפים כף גדושה פפריקה

אגוז מוסקט

מערבבים.


מוסיפים כוס שלמה מחית עגבניות (כמו mutti)

כף גדושה רסק עגבניות איכותית.

רבע כוס יין אדום/מים

מלח פלפל


ערבוב.


נותנים לכל הדבר הזה להתבשל עוד איזה רבע שעה לאיחוד טעמים.

טועמים-מתקנים תיבול אם צריך.


מגישים על פסטה…. ומי שאוכל גבינות אז-פטה עיזים מגוררת/פרמזן.

להיט.




125 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page