מי מספר לכם שצמחונים/טבעונים/מפחיתנים
יכולים לאכול הכל בעצם…. כן, גם בולונז מטופו…טעים, בריא, מזין, פצצת חלבון…קל.
בולונז טופו-
קוביית טופו טעם טבעי מרקם קשה יבשה מנוזלים (למעוך אותה עם נייר סופג)-מפורר בידיים דק .
גזר אחד מגורר דק
כרישה/בצל, שני ענפי סלרי (כולל עלים)- קצוצים דק או טחונים דק במעבד מזון.
כף גדושה מאוד פפריקה מתוקה
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
כוס מחית עגבניות
כף גדושה רסק עגבניות איכותי
המלצה-רבע כוס יין אדום ואם לא אז רבע כוס מים.
מלח, פלפל.
אופן הכנה-
במחבת עם שמן זית מטגנים את הירקות עד ריכוך (כמה דקות תוך כדי ערבוב)
מוסיפים את הטופו וצורבים הכל ביחד ( תוך כדי ערבוב למשך שתיים שלוש דקות)
מוסיפים כף גדושה פפריקה
אגוז מוסקט
מערבבים.
מוסיפים כוס שלמה מחית עגבניות (כמו mutti)
כף גדושה רסק עגבניות איכותית.
רבע כוס יין אדום/מים
מלח פלפל
ערבוב.
נותנים לכל הדבר הזה להתבשל עוד איזה רבע שעה לאיחוד טעמים.
טועמים-מתקנים תיבול אם צריך.
מגישים על פסטה…. ומי שאוכל גבינות אז-פטה עיזים מגוררת/פרמזן.
להיט.
Comments