top of page

ארוחה שלמה עם תוספת פצפונת שעושה פלאים

ארוחה שלמה אחד עם טריק שמשפיע מאוד על הטעם

טריק שלמדתי מחברתי הטובה @finensimple

שכל פעם שהיא היתה מביאה לעצמה ארוחת צהריים לעבודה זה היה בריח שגרם לנו להתחרפן…

אז הטריק הוא -סודה לשתייה!!!

דניאל אוכלת ושואלת אותי-״מה הוספת שיצא לזה טעם כזה?!״

אומרת לה-סודה לשתייה….היא גיחכה..

אבל זו האמת…מה שזה עושה זה לא נורמלי.


מחממים שמן זית בנדיבות בסיר רחב

מוסיפים לשמן כף גדושה פפריקה מתוקה

כף ראס אל חנות (או כל תבלין אחר)

מוסיפים חלקי עוף ומטגנים היטב משני הצדדים.


בינתיים קוצצים-

בצל,סלרי

מגררים גזר גדול


כשהעוף שחום היטב מוציאים לצלחת

מוסיפים לאותו סיר את הבצל,הסלרי ,גזר וכוס חומוס קפוא (סנפרוסט )..ומערבבים.


מוסיפים-כפית שטוחה סודה לשתייה (או חצי כפית תפוחה)

ומערבבים.


מוסיפים כוס אורז (השתמשתי בבסמטי)


מסדרים את העוף מעל האורז

מוסיפים שתי כוסות מים רותחים (הכוס שאיתה מדדתם את האורז)

מלח ופלפל


מביאים לרתיחה-סוגרים סיר-מחלישים לחום נמוך

מבשלים שעה ורבע (אפשר גם שעה וחצי)


זהו…תנסו זה חלומי 😋😘






725 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page