top of page

קרקרים מכוסמת

שלושה ימים ברצף שאני מכינה אותם וגם יורדת על כל התבנית…אז אחרי שאמא שלי הביעה חשש מה שאשכח איך מכינים.. (למרות שמתוך שינה אני ממלמלת לכם מתכון…)


הנה הוא פה-


כוס כוסמת ירוקה מושרה במים לפחות שעתיים וצפונה

לאחר ההשרייה מסננים ושוטפים.

טוחנים עם כף ג׳ל ציה (ציה שמושרית עשר דקות ברבע כוס מים-אפשר לותר על הציה למי שלא רוצה)

כפית שטוחה מלח

מים עד קו הכוסמת. מעבד מזון -צריכה לצאת בלילה סמיכה.


מרפדים תבנית עם נייר אפייה

שופכים את הבלילה (כוס אחת יכולה להספיק אפילו לשתי תבניות) חשוב שהפיזור יהיה דקיק!


מפזרים תוספות רצויות (שומשום/קצח/שום גבישי/גרעינים וכו)

אופים על 180 טורבו עד השחמה (סביב 20 דקות) לפעמים יותר ולפעמים פחות-מומלץ לבדוק ולהיזהר לא לשרוף..


שוברים פריסטייל…מאחסנים בקופסא סגורה (כשהקרקר מתקרר -אם נשאר משהו לאחסן ).


זהו🤍




7,118 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page