top of page

קרוטוני טופו טעימים מדי

אני מתה על זה!! לא סתם קראתי לזה ״טופו כבד אווז״

נראה לי זה באמת כבד אווז של הטבע..יכול להיות?

גם אם כן וגם אם לא-זה טיל!


קוביית טופו מרקם קשה טעם טבעי

סחוטה מנוזלים (באמצעות נייר סופג)

פרוסה לקוביות גדולות!


כף קורנפלור -זה נותן את הקראסט

ואז כל תיבול שמתחשק

אני הוספתי -כפית פפריקה

כפית אבקת קארי או כמון

רבע כפית כורכום

רבע כפית שום גבישי

קצת מלח

שתי כפות שמן זית

לערבב עד שכל הטופו מצופה


להקפיץ במחבת עם שמן זית

עד למידת חריכה רצויה


משהו🤍








2,462 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page