top of page

קרוטוני טופו בציפוי פריך

מה צריך?

שקית תפוציפס טבעי

(ואפילו שתיים)

קוביית טופו חתוכה לקוביות קטנות.


תיבול-

שתי כפות חמאת בוטנים

ארבע כפות סויה

כף שמן שומשום

מעט מים


את מרכיבי הרוטב מערבבים בקערה לבלילה חלקה

אץ קוביות הטופו מוסיפים לקערת הרוטב ומצפים היטב.

ואז?!? תראו בסרטון…..


כשכל הקוביות מצופות-מעבירים לתבנית,מזלפים מעט שמן זית ואופים בתנור כחצי שעה עד שנהיה קריספי.


הצעת הגשה-בתוך סירות חסה/כרוב עם קוביות אבוקדו וזילוף ספייסי מיונז (כף מיונז וכפית סרירצה-לערבב היטב)


חלום של נשנוש!

77 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page