top of page

עוגיית קמח שקדים

עוגיה שנולדה בטעות גמורה כי בכלל כיוונתי למשהו אחר…בסוף יצאה הילדה הכי יפה הכי חכמה הכי מוצלחת !!!


לבצק-

שתי כוסות קמח שקדים

כוס קמח כוסמין

חצי כוס קורנפלור

שקית אבקת אפיה

ארבע כפות שמן קוקוס /זית

שלוש כפות מייפל טבעי

חצי כוס מים


ללוש את מרכיבי הבצק-קצת דביקי אז להכניס למקרר לחצי שעה.


להוסיף לבצק ארבע כפות גדושות ממרח תמרים או שוקולד או חמאת בוטנים וחופן נדיב ממש של שקדים פרוסים -לערבב למראה משויש(כמו שמודגם בסרטון)-לקרוץ עיגולים מהבצק ולהניח על נייר אפייה-לפחוס קלות…

לאפות על 170 כרבע שעה עשרים דקות.




















302 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page