top of page

לאפה שעועית מש מונבטת

חדי העין הבחינו בפוסט על לאפה שעועית מש ללא מתכון....

אז הנה זה בא,הדבר החם הבא-

לאפה שעועית מש מונבטת


כוס שעועית לפני השרייה=שתי כוסות לאחר השרייה.

לטחון עם שתי כפות צייה מושרות+מלח+כוס מים-טחינה חלקה

מתקבל מרקם של טחינה.

מכניסים למקרר להתגבשות.

בלאפה הזו יש לשמן מחבת שימון קל

לצקת מהבלילה ולחכות ולתת לה להתייבש עד שהקצוות נפרדות..

להפוך-(לא להפוך לפני הזמן כי היא תתפרק)

יש לה מרקם של חביתה והיא קלה למילוי וגלגול.

מיועד למי שלא אוהב כוסמת או למי שרוצה לגוון...


אני הכנתי כוס אחת לאחר השרייה על חצי כוס מים,כף צייה ומלח.















1,099 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page