אז מה אוכלים היום?!
קציצות טונה, ירק ופשתן…
טעים טעים כל כך!!!
מה צריך?!
- שתי קופסאות טונה (בשמן או במים) מסוננות היטב.
- שני קישואים /זוקיני מגוררים דק וסחוטים היטב!
- ירק מכל הבא ליד ובגדול מה שיש לכם במקרר (פה יש שמיר,סלרי,בצל ירוק).
הירק טחון במעבד מזון .
- ביצה אחת
- שתי כפות שיבולת עבה/דקה/קמח שקדים
- כף חרדל וכפית מיונז
- מלח ופלפל.
לציפוי- חצי כוס זרעי פשתן טחונים (טוחנת לבד בבית-בנינג׳ה).
הוראות הכנה-
- מערבבים טונה מסוננת, קישוא מגורר וסחוט היטב וירק טחון ביחד עם כל שאר הרכיבים (למעט הציפוי)
- יוצרים קציצות שמנמנות ומצפים בזרעי הפשתן.
- מניחים על נייר אפייה מעל תבנית
- מרססים שמן זית מעל.
- אופים בתנור תוכנית טורבו על חום של 180 מעלות כ-20 דקות.
הנאה מובטחת♥️
Kommentare