top of page

שעועית לבנה ברוטב אדום

לפעמים לא צריך יותר מדי כדי לעשות אחלה תוספת!!!


למה שעועית לבנה?

כי היא עמוסה בחלבון

גלה בשומן

מסייעת לבריאות הלב

מאזנת את רמות הסוכר

מסייעת למערכת העיכול

עשירה בסיבים וערכים תזונתיים

ונסיים בכו׳ וכו׳ וכו׳.


מה צריך-חצי שקית שעועית לבנה קפואה (בהנחה שאתן בדיוק כמוני-לא מתוכננות).

בצל חצוי ופרוס דק

שני גבעולי סלרי קצוצים

ארבע שיני שום פרוסות

גזר אחד גדול מגורר

רסק עגבניות קטן (שתי כפות גדושות)

כף פפריקה

כפית אבקת קארי או כמון

חצי כפית כורכום (אני השתמשתי בכורכום קפוא של יכין)

מלח,פלפל חצי כפית סוכרמים רותחים.


אופן הכנה:כמודגם בסרטון מטגנים את הירקות בשמן זית-מוסיפים את השעועית הלבנה הקפואה ואז את התבלינים.


מים עד כיסוי (אם רוצים תבשיל יותר נוזלי-אז אפשר להוסיף עוד מים-ולהפך)


סוגרים מכסה ומבשלים שעה או עד שהשעועית רכה לטעמכם…על אש בינונית.


*אם משתמשים בשעועית יבשה אז התהליך כולל השרייה ובישול ארוך יותר


מגישים עם מה שבא-ויש לכם אחלה תוספת!




199 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page